Variatie in de Keuken

Stichting Variatie in de Keuken stimuleert consumenten en professionals om op een makkelijke manier met groenten gezond, gevarieerd en duurzaam te eten.

Doel is dat de balans op elk bord verandert en groenten meer de hoofdrol krijgen, zowel in de horeca als bij mensen thuis op tafel. Om dit te bereiken worden meerdere activiteiten zoals onderzoek, campagnes, projecten en adviestrajecten voor Foodservicebedrijven ingezet.

Algemene informatie

Naam: Variatie in de Keuken
Organisatie: Stichting Variatie in de Keuken
Doelgroep(en): Consumenten, Professionals, Volwassenen
Contact: Erik van Bommel
Email: info@variatieindekeuken.nl
Telefoon: 020 260 02 06
Website: http://www.variatieindekeuken.nl

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat nog niet op de lijst staat?

Geef het door!

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat er een initiatief ontbreekt of er informatie mist. Indien u hier vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@nagf.nl. Aanmelden van een nieuw intiatief kan via dit formulier.