9 Maanden Menu

Het 9 Maanden Menu inspireert vrouwen en jonge gezinnen lekker en gezond te eten tijdens en na de zwangerschap. Met informatie, tips en recepten of een persoonlijke maaltijdbox krijg je inspiratie en kun je gevarieerd eten met voldoende groente en fruit.

Het 9 Maanden Menu is een initiatief van Linda Rentes, verloskundige en voormalig voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Wij helpen jonge vrouwen en haar gezin lekker en gezond te eten tijdens en na de zwangerschap. Op de website, https://9maandenmenu.nl/ vinden zij informatie, tips en recepten. Tevens kunnen zij een maaltijdbox bestellen. Het 9 Maanden Menu werkt samen met experts, waaronder de Diƫtisten Coƶperatie Nederland en verloskundigen. In opdracht van het ministerie van EZ en SIGN (Stichting Innovatie Glastuinbouw) onderzoeken wij of Personalised Food kan helpen bij het verhogen van de groente- en fruit-consumptie bij zwangere vrouwen.

Algemene informatie

Naam: 9 Maanden Menu
Organisatie: 9 Maanden Menu
Doelgroep(en): Consumenten
Contact: Linda Rentes
Email: linda@9maandenmenu.nl
Telefoon: +31 6 20007370
Website: https://9maandenmenu.nl/

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat nog niet op de lijst staat?

Geef het door!

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat er een initiatief ontbreekt of er informatie mist. Indien u hier vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@nagf.nl. Aanmelden van een nieuw intiatief kan via dit formulier.