Feest van de Smaak!

Het Feest van de Smaak! is een unieke gelegenheid om nieuwe lekkere en gezonde producten uit de tuinbouw te komen proeven. Het is een initiatief van het Smaakteam Bleiswijk, onderdeel van Wageningen University & Research.

Het Smaakteam beproeft dagelijks nieuwe soorten groenten en fruit voor de tuinbouw met een groot consumentenpanel in Bleiswijk. Op het Feest van de Smaak, dat eens in de vier jaar wordt gehouden, richten onze relaties hun kramen in met hun nieuwste, lekkerste en gezondste producten. U bent van harte welkom op ons Feest! Op zaterdag 26 mei opent Wageningen University & Research haar deuren van 10.00 – 18.00. Iedereen is dan welkom om op ons Feest van de Smaak! te komen proeven van nieuwe, lekkere en gezonde producten uit de tuinbouw. Naast proeverijen zijn er diverse andere activiteiten: hippe food trucks, een uitgebreid kinderprogramma, interessante lezingen en optredens. U bent welkom op ons Feest! De toegang is vrij!

Algemene informatie

Naam: Feest van de Smaak!
Organisatie: Wageningen University & Research
Doelgroep(en): Consumenten
Contact: Wouter Verkerke
Email: wouter.verkerke@wur.nl
Telefoon: 06 51011397
Website: http://www.wur.nl/feestvandesmaak

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat nog niet op de lijst staat?

Geef het door!

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat er een initiatief ontbreekt of er informatie mist. Indien u hier vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@nagf.nl. Aanmelden van een nieuw intiatief kan via dit formulier.