Freshfel Europe

Freshfel Europe is de overkoepelende Europese organisatie voor de gehele groenten- en fruitketen. Één van de hoofddoelen van de not-for-profit organisatie is de consumptie van groenten en fruit bij de consument te stimuleren.

Hiervoor richt de organisatie zich op het verbeteren van het imago van groenten en fruit en op het vergroten van kennis bij de consument op het gebied van gezondheidseffecten, diversiteit en smaak. Een voorbeeld is de Sociale Media campagne #FruitVeg4You, waarbij content van Freshfel en haar leden wordt gedeeld. Naast ‘Facts & Figures’ worden ook interessante artikelen en tips onder de aandacht gebracht. Deze campagne wordt geleid door Freshfel samen met de Europese boeren representatie in Brussel, Copa-Cogeca.

Algemene informatie

Naam: Freshfel Europe
Organisatie: The European Fresh Produce Association
Doelgroep(en): Consumenten, Volwassenen, Kinderen
Contact: Philippe Benard
Email: philippe@freshfel.org
Telefoon: 0032 (0)2 777 15 80
Website: http://freshfel.org

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat nog niet op de lijst staat?

Geef het door!

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat er een initiatief ontbreekt of er informatie mist. Indien u hier vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@nagf.nl. Aanmelden van een nieuw intiatief kan via dit formulier.