GoodBabyFood

Met GoodBabyFood verbinden wij partners en bedenken concepten om met elkaar aanstaande en jonge ouders op een positieve manier te enthousiasmeren om meer tijd en aandacht te besteden aan een gezond eetpatroon voor zichzelf en hun kinderen met groente en fruit in de hoofdrol.

GoodBabyFood is een samenwerking tussen Tamara Peers (BabyBeGood) en Gees van Asperen (Culinaire duizendpoot). Recente projecten: - Familiekookboek: Van Kleine Spruit tot Toffe Peer, recepten met groente en fruit om van te groeien (mei 2018) ism Kosmos uitgevers - Het Groente- en Fruitplein (Negenmaandenbeurs 2018 ism o.a. NAGF, GFH, Voedingscentrum, Negenmaandenbeurs en overige partners) - Tommies Vitaminetuin (Negenmaandenbeurs 2017 ism o.a. Greenco, GFH, Voedingscentrum, Negenmaandenbeurs en overige partners) - Kookworkshops "de eerste 1000 dagen met koemelkallergie" ism Nutramigen (Voor jeugdartsen en -verpleegkundigen 2016-nu)

Algemene informatie

Naam: GoodBabyFood
Organisatie: GoodBabyFood, foodconcepten voor aanstaande en jonge gezinnen
Doelgroep(en): Kinderen
Contact: Gees van Asperen
Email: geesvanasperen@gmail.com
Telefoon: 06-20496088
Website: http://www.babybegood.nl/groente-en-fruit-plein-op-negenmaandenbeurs-2018/

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat nog niet op de lijst staat?

Geef het door!

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat er een initiatief ontbreekt of er informatie mist. Indien u hier vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@nagf.nl. Aanmelden van een nieuw intiatief kan via dit formulier.