Tijd voor paprika

‘Tijd voor paprika’ is een initiatief van de Nederlandse paprikatelers om paprika meer onder de aandacht te brengen. Het initiatief is gefinancierd met steun van de Europese Unie en maakt deel uit van de internationale promotiecampagne Colourfultaste.

Op de website staat het gemak van de bereiding en de veelzijdigheid van de gezonde groente centraal. Door middel van recepten, achtergrondinformatie en tips wordt benadrukt dat paprika een groente is die altijd gegeten kan worden. Claire van den Heuvel, onder meer auteur van een kookboek speciaal voor moeders met jonge kinderen, is gekozen als ambassadrice voor de campagne. Daarnaast is Colourfultaste ook een samenwerking aangegaan met Hellofresh, die in Nederland de campagne ‘Tijd voor Paprika’ zal ondersteunen.

Algemene informatie

Naam: Tijd voor paprika
Organisatie: P8 groep / GroentenFruit Bureau
Doelgroep(en): Consumenten, Kinderen, Volwassenen
Contact: Eric van Arendonk
Email: e.vanarendonk@florpartners.nl
Telefoon: 06 81 765 233
Website: //www.tijdvoorpaprika.nl

Nieuw initiatief?

Kent u een initiatief dat nog niet op de lijst staat?

Geef het door!

Disclaimer
Wij trachten de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat er een initiatief ontbreekt of er informatie mist. Indien u hier vragen over heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@nagf.nl. Aanmelden van een nieuw intiatief kan via dit formulier.